NI HAR EN VISION – VI BYGGER DEN

Från ritbord till matbord

Vi har sen dag ett byggt hus i lösvirke och har under åren förfinat vår byggproduktion för att ni som kunder ska få den bästa upplevelsen när ni väljer att bygga ert hus med oss. Nedan förklarar vi stegen – från första kontakt till att huset står klart.

Anbud och bygglov

Vi tar ett första möte där vi går igenom alla era idéer och åker och kikar på er tomt. Vi fångar upp era önskemål och lämnar ett anbud för byggproduktionen.

Vill ni att vi går vidare med projektet skriver vi ett avtal med ett mindre arvode för att ta fram en detaljerad leveransbeskrivning och bygglovshandlingar.

Kontrakt

När ni är nöjda med bygglovshandlingarna skickar ni in er bygglovsansökan. Så fort vi vet att bygglovet beviljats tecknar vi ett entreprenadkontrakt och fastställer finansieringen samt exakta inflyttningsdagen.

Planering

De kommande fyra veckorna kommer vi planera för byggstart och ni får nu träffa er dedikerade projektledare för att, under de två första veckorna, göra val av parkett, kakel och klinker samt vitvaror och inredning till kök, badrum och tvättstuga. Antingen håller ni er till budgeten eller lägger till för eventuella tillval.

Byggproduktion

Fyra veckor efter bygglovet beviljats bokar vi in samråd med er, kontrollansvarige och kommunen. Till mötet ser vi till att teckna ett färdigställandeskydd. Så fort vi fått startbeskedet tar vi ett startmöte med er där vi går igenom alla detaljer och svarar på era frågor. Vi sätter därefter igång med vår byggproduktion av ert hus enligt tidplan.

Slutbesiktning och inflyttning

Två veckor innan inflyttningsdagen utförs en byggstädning och en oberoende slutbesiktning så att vi ska hinna åtgärda eventuella anmärkningar. Så fort allt är godkänt får vi ett slutbesked och huset är inflyttningsklart.

EN TRYGG BYGGPARTNER

VI KAN BYGGPRODUKTION

Vi är ett gäng härliga kollegor som sedan start inriktat oss på nyproduktion av lösvirkeshus. Ni kan därför känna er trygga i att vi behärskar att bygga hus.

Det enda ni behöver tänka på är hur ni vill ha ert hus. Vid byggstart börjar sedan vår kompetenta anläggningsgrupp att schakta, lägga grunden och gjuta plattan. Därefter bygger våra snickare upp stommen som vi reser med kranbil. När huset är väderskyddat fortsätter snickarna att bana väg för våra samarbetspartners inom plåt, el, vvs och måleri. Samtidigt jobbar våra plattsättare med att färdigställa det ni vill att vi kaklar. Slutligen tar våra inredningssnickare vid och monterar dörrar, lister, kök och inredning i tvätt- och badrummen. Cirka 7-8 månader från byggstart får ni äntligen flytta in.

STARTADE
0
KOLLEGOR
0
VILLOR
0
RADHUS
0

VILL DU BYGGA MED OSS?

HÖR AV DIG SÅ TAR VI ETT MÖTE