NYPRODUKTION ELLER RENOVERING

VI SKAPAR DIN VISION

PROFFS PÅ VÄGG & GOLV

Välkommen!

Vi är ett professionellt företag som är specialiserat på montage av ytbeläggningar på väggar och golv i form av exempelvis kakel, klinkers, microcement, våtrumsmattor och parkett. Med vår erfarenhet och yrkeskunskap levererar vi skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag. Oavsett om det är köket, badrummet eller entrén, kan du lita på att vi ger din yta den perfekta finishen.

Väljer du oss till ditt projekt vågar vi lova att du till ett konkurrenskraftigt pris får uppleva bra service med bra planering och noggrant utförande för att säkerställa att ditt projekt uppfyller dina förväntningar.

PLATTSÄTTNING

Kakel och klinkers

Vi erbjuder plattsättning som uppfyller de flesta behoven. Vi kan hjälpa dig med allt från nyproduktion och renoveringar till reparationer. Våra skickliga hantverkare arbetar med precision och omsorg för att säkerställa att varje platta är perfekt placerad. Med våra utvalda produkter och material skapar vi vackra och hållbara ytor.

Vi är gärna med redan från idéstadiet och vägleder er genom trender, format, läggningsmönster, tillval och branschregler så tveka inte att bolla era idéer med oss.

GVK VÅTRUMSINTYG

Garantier för framtiden

För din trygghet är vår personal certifierad enligt Golvbranschens VåtrumsKontroll. Det innebär att du även kan känna dig säker med vårt utförande bakom plattorna.

Skulle det trots allt bli något problem i framtiden så kan du vara lugn då din försäkring gäller.

NYA TRENDEN

Microcement

Microcement har vuxit till ett populärt val för både privat- och företagsmiljöer, med sina släta och levande ytor som ger en modern och stilren estetik.

Fördelarna med microcement är att du kan få det på vilken yta du vill samt att det blir så hållbart att du till och med kan köra bilar med dubbdäck på beläggningen. En annan fördel är att du kan applicera det över dina kakelplattor och få ett nytt badrum utan att behöva riva ut allt kakel.

Oavsett om du vill ha en microcement för ditt badrum, kök, golv eller väggar kan vår certifierade personal leverera perfekta resultat. Vår utbildning garanterar att vi har rätt kunskap och teknik för att lägga microcement. Vi arbetar noggrant för att säkerställa att varje lager är korrekt applicerat och att ytan blir hållbar, vattentät och lätt att rengöra.

Kontakta oss för att utforska möjligheterna med microcement och få en kostnadsfri konsultation. 

FÖLJ OSS

@slvaggogolv

VILL DU BYGGA MED OSS?

HÖR AV DIG SÅ TAR VI ETT MÖTE